Transformational Breath®

Image

Wat is Transformational Breath®

Meer dan 'bewust' ademen alleen

 

Bewust verbonden ademen

Transformational Breath® is een zelfhelende ademtechniek , een methode die meer is dan alleen maar 'bewust' ademen.  De basis is een bewust verbonden adem die start vanuit de buik met een korte, ontspannen uitademing.  Verbonden wil zeggen dat der geen pauzes zijn tussen de in- en de uitademing of tussen de uit- en de inademing.  Het bewust verbonden ademen combineren we met klank, drukpunten, beweging en het positioneren van het lichaam.  Dat allemaal om onze ademruimte te vergroten en te verruimen.  Dit brengt ons zo veel meer levensenergie.

Doel

Het doel van Transformational Breath® is om mensen in hun kracht te zetten door hun adem optimaal te gaan gebruiken zodat ze een vreugdevol, stressvrij leven kunnen leven.   Het leert hen beter om te gaan met de dagdagelijkse uitdagingen en zorgt voor de integratie van emotioneel opgelopen trauma.

Uiteindelijk is het toch zo dat het de grootste uitdaging is om te lerern omgaan met de ups en downs van het leven, met de onverwachte wendingen die het leven soms neemt.  Maar eens je Transformation Breath® hebt geleerd, is het een tool die je leert omgaan met wat er ook gebeurt.

Het enige wat je immers moet doen is jezelf, via de adem, terug brengen bij je optimale, stevig gegronde en in balanse zijnde zelf.

Bevrijd jezelf
Een reis via adem en klank
 
girl 1258727 1920
 Heb je fysieke, emotionele of mentale uitdagingen?
Ben je gestresseerd of heb je het gevoel “vast” te zitten?
Kamp je met angsten of heb je last van hyperventilatie?
Aarzel niet, want deze workshop is dan écht iets voor jou.
 
Sta je open voor persoonlijke/professionele groei?
Wil je graag meer energie en je beter voelen in je vel?
Ben je bereid om zelf de verantwoordelijkheid te nemen over de kwaliteit van je leven?
 
Dan verwelkomen we je graag op deze boeiende en leerrijke dag.
Ervaar tijdens 2 transformerende ademsessies begeleid met muziek hoe je op een eenvoudige manier verandering kan aanbrengen in je leven.
Ontdek hoe je je adem kan inzetten om anders om te gaan met al je uitdagingen.
 
Het aantal deelnemers is beperkt om iedereen een kwalitatieve ervaring te bezorgen.
 
Wanneer: 3 juni 2023 van 10u00 tot 17u00
Waar: Great White Whale Center Borsbeek
Investering: 150€ (20% korting bij inschrijving voor 10/5)

Heeft een invloed op 3 niveau's

 

De wetenschap is er zich ondertussen ook al van bewust dat een open, gebalanceerd adempatroon dat gebruik maakt van het middenrif en van een bewust verbonden adem een onmiddellijk effect heeft op de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. 

Fysiek
Door de verbonden ademhaling met open mond, krijg je een grote hoeveelheid zuurstof in je lichaam.  Dit zorgt in de eerste plaats voor een onstpannen en rustig gevoel.  Je lichaam gaat hierdoor ontgiften en je lymfesysteem gaat extra werken.  Je immuniteitssysteem gaat sterker worden, waardoor je minder makkelijk ziek wordt.  Je ganse lichaam zal ook energieker aanvoelen.

Mentaal-Emotioneel
Al onze overtuigingen en emoties zetten zich vast in de cellen van ons lichaam. Deze cellen hebben een energie met lage trilling.  De verbonden adem heeft een hoge trilling.  De fysica stelt dat iets van een hogere trilling de energie met een lage trilling opheft.  Dit betekent dus dat de adem op zoek gaat naar de blokkades in je lichaam en deze blokkades opheft of transformeert.  De daarbij horende  overtuigingen en emoties transformeren, waardoor we er geen last meer van hebben.

Spiritueel
Dank zij deze transformaties maken we onze rugzak met belemmerende overtuigingen en emoties leeg en is er plaats om opnieuw verbinding te maken met wie we werkelijk zijn, met anderen, met de natuur en met Spirit.

Hoe werkt Transformational Breath®?

Adem Analyse

ademanalyseWe hebben allemaal een uniek adempatroon dat gevormd werd door onze ervaringen in het leven. Jouw adempatroon vertelt hoe jij in het leven staat en hoe jij omgaat met wat jou overkomt. Dankzij een adem analyse begrijpen we waar het schoentje wringt en hoe we de jouw adem kunnen verruimen.

Drukpunten op het lichaam

drukpuntenTransformerend ademen is een hands-on techniek.  Dat wil zeggen dat we gebruik maken van drukpunten op het lichaam om de spanning in de spieren te verlichten, waardoor je opnieuw de juiste spieren gaat gebruiken bij het ademen. 

De ideale lichaamshouding

klankEen goede houding voor jou tijdens het ademen is heel belangrijk.  Dankzij de adem analyse weten we welke houding voor jou de ideale lichaamshouding is om de sessie te starten.  Het zorgt er voor dat je adem op een heel eenvoudige manier opent en er veranderingen kunnen optreden in je adempatroon.

Klank en beweging

klankDoor klank te gebruiken tijdens een ademsessie, transformeren de emotionele en mentale blokkades in het lichaam. 
We maken ook gebruik van beweging om het losmaken en integreren van emoties te ondersteunen.

Bewust verbonden ademen

bewust verbonden ademenTijdens het ademen, pauzeren we even na het inademen en en nog een keer na het uitademen.  Bij bewust verbonden ademen laten we deze pauzes weg.  We ademen als het ware in een kringetje.  Daarbij leer je het diafragma, de belangrijkste ademspier te gebruiken en je uitademing te ontspannen.

Intentie en affirmaties

klankWe ademen altijd met een doel voor ogen. We formuleren een intentie waarvoor we bereid zijn om ons aan de adem over te geven.
We gebruiken affirmaties om je adem te openen en om emotionele integratie te bevorderen.

Individuele sessie in de praktijk te Niel

Elke Transformational Breath® sessie is uniek en volledig op maat.  De intensiteit, frequentie, duur en prijs van een sessie is o.a. afhankelijk van de leeftijd.

Kinderen tot en met 12 jaar

Elke ademsessie is volledig afgestemd op je kind.   Sommige kinderen houden van spelenderwijs ademen, andere kinderen vinden juist een gesprek en rust belangrijk.  We starten met een kort verbindingsmoment.  Daarna volgt een korte ademsessie.  Na de ademsessie is er een creatief nagesprek.  Als ouder mag je bij de sessie aanwezig zijn, tenzij je kind dit liever anders wil. 

Samen met je kind ademen behoort tot de mogelijkheden.

Duur sessie: maximum 45 minuten
Aantal aan te raden sessies: een drietal sessies zorgen al voor een grote vooruitgang
Prijs per sessie: 50€

Studenten tot en met 21 jaar

Met een student vertrekken we ook vanuit zijn eigen leefwereld en de behoefte die de student voelt.  De ademsessie zelf duurt 45 minuten en wordt afgesloten met een kort gesprek.

Duur sessie: max. 1 uur en een half
Prijs per sessie: 75€

Volwassenen tot 99 jaar

Intakegesprek
Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we jouw verwachtingen en hoe Transformational Breath® hierin een rol kan spelen. Dit is geen verplicht gesprek om aan een ademtraject met mij te beginnen.

Ademtraject
We starten elke sessie met een coachingsgesprek om een intentie te formuleren. Indien nodig, zet ik energerische oefeningen in om jou beter te laten voelen waar je naartoe wil.  Daarna volgt een ademsessie van 45 minuten tot een uur. Nadien is er de mogelijkheid om je inzichten en ervaringen te bespreken. 

Met een vijftal sessies om de 1 à 2 weken ga je een proces aan waarbij je snel verandering zal merken. Wil je liever minder frequent met je adem aan de slag, dan zal het veranderingsproces meer tijd nodig hebben. Jij kiest wat goed is voor jou.

Zowel individuele sessies als duosessies behoren tot de mogelijkheden. 

Duur sessie: 2 uur (incl. coachingsgesprek)

Prijs: 120€ (individuele sessie)
          200€ (duosessie)
          600€ Pakket van 5 sessies + 6de gratis (1 sessie per week of om de 14 dagen)

Wat zij ervan vinden

Individuele sessie - online

Door de voorbije lockdowns en de maatregelen die genomen moesten worden rond social distancing, ben ik gestart met het geven van online ademsessies.

Deze sessies bieden een mooie ondersteuning voor je ademsessies in je eigen omgeving.  Transformational Breath is een zelfhelende tool die je helpt je diepste emoties en angsten te transformeren en zo meer en meer in je eigen kracht te staan.

Duur sessie: 90 minuten
Prijs sessie: 75€

Afspraak
Je kan een afspraak maken via e-mail  of telefoon

Na het boeken van de afspraak ontvang je van mij de betalingsmogelijkheden.  Na betaling stuur ik je een intake formulier, een lijst met materiaal dat je nodig hebt voor de ademsessie en een link voor de sessie.

Als je voor de eerste keer een ademsessie doet, dan verwacht ik dat je je verbindt voor minstens 3 sessies en een 10 minuten follow-up na elke sessie.

Image
Image

Groep sessies en workshops

Een Transformational Breath® sessie in groep is een unieke beleving.  De groepsenergie geeft een extra boost om je helemaal over te geven aan het proces.  Voor mensen die hoog sensitief zijn kan de groepsenergie net iets te veel zijn, maar voor anderen is het net wat ze nodig hebben.

Bevrijd jezelf! Een reis via adem en klank

Wist je dat adem en klank een fantastische combinatie is om je tot diepe rust te brengen en dat je er blijer, energieker, krachtiger en zo veel meer door voelt?

girl 1258727 1920

Wat

Tijdens deze 1 dag workshop en binnen een veilige omgeving krijg je inzicht in jouw adempatroon en de impact hiervan op jouw leven. Je leert hoe je adem je kan helpen om op een gezondere manier om te gaan met de uitdagingen van het leven. Je leert krachtige intenties te verwoorden. Je wordt begeleid en ondersteund in 2 transformerende ademsessies begeleid met live muziek. Je gaat naar huis met eenvoudige tips & tricks die je meteen in jouw dagelijks leven kan toepassen.
Iedereen is welkom vanaf 16 jaar, maakt niet uit wat je fysieke/gezondheidsconditie is.

Trainers

Deze workshop wordt gegeven door Goedele Van den Eynde en Elly Jans
Goedele en Elly zijn gecertifieerd in Transformational Breath® en hebben reeds verschillende succesvolle workshops gegeven.

Deelname

Het aantal deelnemers is beperkt om iedereen een kwalitatieve ervaring te bezorgen. Wees er dus snel bij om jouw plaatsje te reserveren! 

Bijdrage: 120 euro (vroegboekkorting 20€)

Inschrijven via mail of via telefoon

De kracht van je adem

Via deze 3 uur durende workshop wordt je bewust van hoe je ademt.  Je maakt kennis met de Transformational Breath® ademtechniek, zowel in theorie als in de praktijk. 

Aan het einde van de ademsessie voel je je lichter en heb je meer contact met je ware zelf. Dit brengt ontspanning, rust, een gevoel van vrijheid en nog zo veel meer.

afbeelding1

Tijdens deze introductie workshop voelen we bewust ons lichaam en hoe we ademen.  We leren enkele EHBO ademtechnieken die ons in het dagelijks leven snel terug tot rust kunnen brengen.  We komen te weten wat Transformational Breath® precies is en welke effecten het kan hebben.  Je kan het aan de lijve ondervinden tijdens een korte begeleide ademsessie.

Aan het einde van de workshop ben je je meer bewust van je adem en heb je meer inzicht in en contact met je ware zelf. Dit brengt ontspanning, rust, een gevoel van vrijheid en nog zo veel meer.

Wat zij ervan vinden

Triskele

JAAB BV - Triskele

Coaching & Healing by Breathing
Sint Hubertusplein 9
2845 Niel

goedele.vandeneynde@triskele.be

+32 485 55 97 81

BE 0465 100 944

Sitemap

Inschrijvingsformulier

Triskele - JAAB BV  (Goedele Van den Eynde) gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.)

We gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door onderaan te klikken op Inschrijven, ga je akkoord dat je informatie verwerkt wordt bij Mailchimp. Voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp, verwijzen we jou naar hun website.